دِهَک
۸:۳۶:۰۱ - چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۸
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

۱۰ نفر بر اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان باختند

۱۰ نفر بر اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان باختند
معاون بهداشت سازمان دامپزشکی از ابتلای ۱۰۴ نفر به تب کریمه-کنگو و جان باختن ۱۰ نفر از مبتلایان در ۱۴ استان کشور خبر داد.

– اخبار اقتصادی – به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، کریم امیری معاون بهداشت سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته موارد ابتلا و فوتی بیشتر شده است و ۱۴ استان درگیر این بیماری شده اند.وی ادامه داد: بیشتر مواردی که اتفاق افتاده در استان سیستان و بلوچستان بوده است که از میان ۱۰۴ مبتلا ۴۴ نفر از استان سیستان و بلوچستان بوده اند و از ده مورد فوت نیز هشت نفر در این استان هستند.هشدار مهم دامپزشکی؛ دام قربانی شده حتما ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال بماندخرید و ذبح قربانی خارج از کشتارگاه ممنوع است/ هشدار درباره بیماری تب کریمهگزارشی از تب کریمه کنگو در تهران نداریم/ پیش بینی ذبح ۳۰ هزار راس دام در عید قربانبیماری تب کریمه و کنگو تحت کنترل استموج جدید «تب کریمه کنگو» با ۵ قربانی/ مردم از مراکز مجاز گوشت بخرندامیری علت ابتلا به این بیماری در سیستان و بلوچستان را قاچاق دام از مرز‌های شرقی کشور یعنی ورود و خروج دام به صورت غیر مجاز دانست و گفت:  این ورود و خروج بدون هیچ ضابطه‌ای صورت می‌گیرد.وی ادامه داد: در افغانستان و پاکستان دام از ایران ارزان تر است و برای عید قربان قاچاق آن به داخل کشور افزایش یافته است.
معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال سیل اول سال، اکوسیستم را تغییر داده و " کنه " را که عامل انتقال بیماری است افزایش داده بر همین اساس در استانهایی، چون اردبیل و گیلان موارد ابتلا افزایش داشته و در هر یک از این استان‌ها یک مورد فوتی گزارش شده است.امیری افزود: با خنک شدن هوا شیوع این بیماری کاهش می‌یابد و پیش بینی می‌شود تعداد مبتلایان از ۱۲۰ نفر عبور نمی‌کند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های پیشگیری جلوگیری دامداران از شیوع کنه هاست، از طرف دیگر دام‌های مبتلا به هیچ وجه نباید ذبح و مورد مصرف قرار گیرد، بر همین اساس افراد به هیچ وجه نباید گوشت دام‌هایی را که در غیر از کشتارگاه ذبح می‌شود مورد استفاده قرار دهند.امیری گفت: کسانی که در کشتارگاه فعالیت می‌کنند هم در معرض خطرند و باید آموزش‌هایی را که دیده اند برای عدم ابتلا به کار گیرند، البته دام اگر مبتلا به این بیماری باشد با نگهداری بیست و چهار ساعته پس از کشتار این ویروس از بین می‌رود، بنا بر این گوشت‌های خروجی کشتارگاه‌ها هیچ مشکلی ندارد.انتهای پیام/
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید