دهک  | dehak
11:31:20 - دوشنبه 4 فوریه 2019
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

مرکز آمار: تولید گوشت قرمز در کشور ۲۰ درصد کاهش یافت

مرکز آمار: تولید گوشت قرمز در کشور ۲۰ درصد کاهش یافت
مرکز آمار ایران با مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ اعلام کرد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور ۲۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های کشور در فصل پاییز ۱۳۹۷ جمعاً ۸۴.۲ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

خبر جدید  روایت آماری از کوچک‌شدن سفره مردم/میوه ۷۹ و گوشت ۶۰درصد گران شد

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٤٦.٦ هزار تن، ۵۵.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گوسفند و بره با ۲۸.۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷.۶ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ۲ هزار تن، به‌ترتیب ۳۳.۵ درصد، ۹ درصد و ۲.۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

خبر جدید  سد بالارود در زمینه توسعه اراضی کشاورزی اندیمشک نقش مهمی دارد

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصدو برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است.


منبع :: https://www.mehrnews.com

خبر جدید  نرخ سود تسهیلات کشاورزی صندوق توسعه ملی یازده درصد تعیین شد
0/5 (0 نقد و بررسی)