دِهَک
۱۰:۵۳:۱۳ - پنج شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۸
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

انواع گوشت قابل عرضه در همدان درجه‌بندی می‌‌شوند

انواع گوشت قابل عرضه در همدان درجه‌بندی می‌‌شوند
انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ قابل عرضه در قصابی ها و فروشگاه های بزرگ همدان به زودی در پنج دسته درجه بندی می شود.

شعارسال: رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی همدان روز سه شنبه در بازدید از یک واحد بسته بندی گوشت در جمع خبرنگاران گفت: درجه بندی ها بر اساس استاندارهای جهانی از ای تا درجه دی دسته بندی می شوند . « آرش سامی» افزود: در حال حاضر برچسب هایی از مشخصات گوشت شامل نوع، جنس و عضو حیوان بر روی گوشت نصب می شود که شهروندان می توانند با مشاهده آن ها گوشت مورد نیاز خود را تهیه کنند . وی اظهار داشت: قصاب ها موظفند مهر و برچسب زده شده بر روی لاشه گوشت را به مشتریان خود نشان دهند و شهروندان نیز از خرید گوشت های بدون مهر دامپزشکی خودداری کنند . سامی بیان کرد: ۲ واحد یزرگ بسته بندی گوشت در همدان فعال هستند که یکی از سال ۸۰ با ظرفیت بسته بندی ۶ تن گوشت قرمز در روز و دیگری از سال ۸۸ با ظرفیت روزانه پنج تن کار می کنند . وی با اشاره به روند کشتار تا بسته بندی گوشت قرمز اظهار داشت: دام زنده پس از ۲۴ ساعت استراحت، از نظر داشتن بیماری های خاص بررسی و در کشتارگاه ذبح شرعی می شود . وی ادامه داد: لاشه برای ۲۴ تا ۷۲ ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد قرار می گیرد تا PH و اسیدیته گوشت کاهش یافته و در نتیجه ثابت شود . رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی همدان با اشاره به اینکه با این روش بیماری هایی همچون تب کنگو حذف می شود، عنوان کرد: پس از نظارت دامپزشک، گوشت به واحد های توزیع و بسته بندی منتقل می شود . وی افزود: نشانه گذاری های دامپزشکی به صورت مهر و با استفاده از رنگ های خوراکی و به شکل مثلث، دایره و مربع صورت می گیرد . سامی تاکید کرد: برچسب نشانه گذاری گوشت ها نیز بسیار مهم است که شامل نظارت اداره کل دام پزشکی در قبل، هنگام و بعد از ذبح می شود . وی ادامه داد: در بسته بندی های صنعتی، عمر ماندگاری گوشت گاو از تاریخ صدور پنج روز و گوشت گوسفند سه روز تخمین زده شده است و شهروندان به مشخصات درج شده بر روی گوشت توجه کنند تا گوشت ها سالم سازی و نظارت بهداشتی شده باشند . رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی همدان با اشاره به اینکه تمام مسئولیت گوشت ها نظارت شده بر عهده اداره کل دامپزشکی است، اظهار داشت: از مردم می خواهیم نکات بهداشتی ذبح را رعایت کنند و قربانی های خود را در کشتارگاه های دامپزشکی انجام دهند . وی گفت: پنج کشتارگاه صنعتی در سطح استان فعال هستند و برخی شهرستان های استان های همجوار را نیز پوشش می دهند . سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت حکیم مهر ، تاریخ انتشار: ۱مرداد۱۳۹۸ ، کدخبر: ۵۰۷۱۴: hakimemehr.ir

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید