دِهَک
۱۷:۴۲:۰۰ - سه شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۷
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

انتشار دی اکسید کربن تهدیدی جدی برای کیفیت غذا

انتشار دی اکسید کربن تهدیدی جدی برای کیفیت غذا
تهران– ایرنا- محققان اعلام کردند که با تداوم تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق جهان از جمله خاورمیانه در معرض خطر قرار می گیرد.

تهران– ایرنا- محققان اعلام کردند که با تداوم تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق جهان از جمله خاورمیانه در معرض خطر قرار می گیرد.