دِهَک
۲:۱۳:۰۴ - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

افزایش ۱۰درصدی تلفات مرغ زنده و تداوم گرانی‌ نهاده‌های تولید

افزایش ۱۰درصدی تلفات مرغ زنده و تداوم گرانی‌ نهاده‌های تولید
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران با اشاره به تداوم گرانی نهاده‌ها، گفت: وجود ۱۵ درصد میزان تلفات مرغ زنده در یک دوره جوجه ریزی، گرانی مرغ گرم را رقم‌زده است.

مهدی یوسفخانی در گفتگو با خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه در شرایط کنونی میزان تلفات مرغ زنده در یک دوره جوجهریزی در یک مرغداری به حدود ۱۵ درصد رسیده است،گفت: میزان نرمال تلفات مرغ در یک دوره جوجهریزی در فصول مختلف سال حدود پنج درصد است.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران تصریح کرد: در شرایط کنونی هر کیلو مرغ منجمد و گرم دولتی به ترتیب ۸۹۰۰ و۹۸۰۰ تومان در بازار به فروش میرسند.

یوسفخانی اضافه کرد: در شرایط کنونی هر کیلومرغ در بازار آزاد تحویل کشتارگاه ۱۳۶۰۰ تومان، هرکیلو مرغ در بازار آزاد تحویل مراکز پخش ۱۳۸۰۰ تومان و هرکیلومرغ برای فروش در درب مغازه ۱۴۸۰۰ تومان است.

وی عامل دیگر گرانی نرخ مرغ در بازار را کمبود تولید دانست و تصریحکرد: بسیاری از مرغداران از افزایش قیمت نهادههای دامی در بازار گلایه دارند، بهطوریکه قیمت ذرت و سویا که از مهمترین نهادههای دامی مرغداران محسوب میشوند، نسبت به ماههای گذشته حدود ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

یوسفخانی گفت: در چهار ماه گذشته هر کیلو سویا در بازار حدود ۷۰۰ تومان فروخته میشد اما در شرایط کنونی هر کیلو سویا کمتر از ۱۷۰۰ تومان نیست.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران افزود: در دو ماه گذشته هرکیلو ذرت در بازار ۲۲۰۰ تومان بوده است که در شرایط کنونی هرکیلو ذرت ۳۷۰۰ تومان فروخته میشود.

انتهای پیام/۴۰۹۴/۴۰۸۳/


منبع :: http://ana.ir